Tēja ir smalka dabas velte. Apstrādājot to ar vislielāko rūpību no koka līdz pat tasei, mēs nodrošinām visaugstāko tās kvalitāti. Tējas baudītāja galvenais uzdevums ir pareiza tās pagatavošana. Iepazīstieties ar 5 galvenajiem faktoriem, kā pagatavot izcilu tēju.
Maiga vai spēcīga?
Lai pagatavotu vidēja stipruma tējas tasi (200 ml), nepieciešamas 1-2 tējkarotes tējas maisījuma.
Vai tējas lapām nepieciešama vieta izplesties?
Tējas lapām nepieciešama brīva vieta, kur izplesties un kustēties pēc apliešanas ar ūdeni.
98% no tējas ir ūdens
Ūdens kvalitātei ir liela nozīme, lai iegūtu no tējas vislabāko. Tā nosaka tējas garšu, smaržu un kopējo baudījumu.
Cik karstam ir jābūt ūdenim?
Ūdens temperatūra nosaka, cik daudz aminoskābes, garšas un smaržas iadalās tējas tasē. Smalkām tējas lapām, piemēram, baltajām un zaļajām, nepieciešama 70-80 ° C, savukārt tumšākām tējām, piemēram, oolong un melnajām, 80-90 °.
Cik ilgi tējai jāļauj ievilkties?
Katrai tējai ir savs optimālais infūzijas laiks, kurā var iegūt tās pilnīgo garšu. Noturot tēju par ilgu, pastāv pārāk stipras ievilkšanās risks. Mēs iesakām ievērot mūsu tējas ekspertu rūpīgi sagatavotos pagatavošanas norādījumus, kurus atradīsiet uz iepakojuma.
SAŅEM SPECIĀLOS PIEDĀVĀJUMUS UN 10% ATLAIDI PIRMAJĀ PASŪTĪJUMĀ!